Olaj és gázgépészet

Olaj és gázgépészet – kezdetektől napjainkig

Vállalkozásunkat, a Gépkontroll Kft.-t 2001-ben alapítottuk önálló gazdálkodó szervezetként.

Tevékenységi körünk már a kezdetekben szorosan kapcsolódott az olaj és gázgépészeti ágazathoz, hiszen legfőbb feladataink között különféle csőszerelési, lakatos, szerkezetépítési, valamint forgácsolási feladatok szerepeltek, mindezt kiegészítve a munkatársaink által elvégzett olaj és gázgépészeti berendezések karbantartási teendőkkel, munkáink nagy részét a MOL csoport társaságai részére végeztük, köszönhetően annak a ténynek, hogy vállalkozásunkat a MOL Rt.-től való kivásárlás eredményeként hoztuk létre.

Az alapítástól eltel idő alatt tevékenységi körünk egyre inkább kiszélesedett, illetve ma már működési területünk is jóval nagyobb térséget foglal magában.

A folyamatos fejlődésnek, valamint munkatársaink szakmai hozzáértésének köszönhetően a szénacél olaj és gázgépészeti tevékenységein túl a tisztán rozsdamentes anyagú gépészeti feladatokat és teljeskörű vízépítési beruházásokat is megvalósítunk.

Olaj és gázgépészet jelentősége

 Az olaj és gázgépészet fontossága tulajdonképpen nem mást, mint a különféle olaj- és gáztüzelő berendezések hatékony, üzembiztos működésének biztosítása.  A munkatársaink által professzionális minőségben elvégzett olaj és gázgépészeti feladatok biztosítják új és régi megrendelőink számára egyarán az általuk üzemeltett berendezések működését, szükség esetén vállaljuk ezen eszközök karbantartási feladatait is.

Olaj és gázgépészet – a szakma teljes spektrumát lefedő tevékenységi kör referenciákkal

Ahogyan azt már korábban említettük vállalkozásunk fő tevékenységi körét az olaj és gázgépészeti feladatok jelentik. Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, szolgáltatásaink között az olaj és gázgépészet tárgykörébe tartozó valamennyi munkafolyamat megtalálható. Munkatársainkkal szemben támasztott magas elvárásainknak köszönhetően, kellő tapasztalattal, illetve szaktudással rendelkeznek az alább olaj és gázgépészeti feladatok tekintetében egyaránt.

Vállaljuk olaj és gézgépészeti rendszerek teljes körű kiépítését, műhelykörnyezeti előgyártástól egészen a helyszíni beüzemelésig.

Tevékenységeink között megtalálható többek között a lágy és kemény csőszigetelések készítése, valamint a gépi forgácsolás, melyet saját műhelyünkben tudunk elvégezni megrendelőink számára. Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk acélcső hajlítással kapcsolatban is NA200mm-ig.

Munkatársaink megfelelő szakértelemmel rendelkeznek olaj és gázgépészeti berendezések felülvizsgálatával, karbantartásával, illetve javításával egyaránt, legyen szó akár szivattyúk, gömbcsapok, tolózárak javításáról. Illetve mindezek mellett referenciáink között megtalálható a homok szórásos felület kezelés, illetve a fémszórásos javítás is.